fbpx

Novi hotel u centru Niša

Novi hotel u centru Niša

Danilo Uzelac

NIŠ – U zgradi bivšeg hotela Grand, u ulici Vožda Karađorđa, početkom avgusta otvoren je New City Hotel.

New City Hotel & Restaurant imati 4 zvezdice i znatno veće kapacitete od svog prethodnika.

Vlasnik novog gradskog hotela je Tončev Group.

New City Hotel Niš

New City Hotel Niš

Novi hotel u startu raspolagaže sa ukupno 50 smeštajnih jedinica, dok je do kraja godine planirano proširenje kapaciteta na ukupno 70 soba i apartmana i otvaranje New City Spa centra.

Menadžment hotela najavljuje niže cene smeštaja u odnosu na prethodni hotel Grand, uz značajno povećan kvalitet usluge.

Kao što se može naslutiti iz zvaničnog naziva hotela značajan akcenat ćse stavlja na hotelski À la carte restoran koji ima veoma uzbudljiv meni, potpuno drugačiji od onoga što se može pronaći u Nišu. Sasvim je sigurno da je ovaj restoran veoma zanimljiv i Nišlijama, koji ovde mogu da doručkuju, popiju kafu sa poslovnim partnerima ili provedu divno veče sa voljenom osobom.

Velika svečana sala hotela je idealno mesto za organizovanje različitih proslava, skupova, balova, koktela i ostalih događaja.

Ipak, New City Hotel & Restaurant akcenat stavlja i na poslovne goste, odnosno biznis turiste. Pored stabilne besplatne Wi-Fi internet konekcije, poslovni turisti imaju na raspolaganju niz drugih usluga i pogodnosti, kao i korišćenje kancelarija za sastanke.

Posebna pažnja posvećena je organizaciji konferencija i ostalih korporativnih skupova. Organizatorima ovih događaja na raspolaganju je izuzetno tehnički opremljena konferencijska sala hotela, sa mogućnostima za simultano prevođenje i osobljem hotela koje će se pobrinuti za celokupnu organizaciju događaja u hotelu.

New City Hotel Niš

New City Hotel Niš

Priprema novog hotela trajala je četiri meseca, a u renoviranje i adaptaciju uloženo je 1.5 miliona eura.

New City Hotel & Restaurant će se u startu kandidovati za epitet najboljeg u gradu, o čemu će konačnu ocenu dati turisti. Bez sumnje je da će hotel imati veoma zapažano mesto na turističkoj mapi Niša i juga Srbije.

Nove ponude

HOTEL ROYAL MOUNTAIN – OSTANI 7 NOĆI PLATI SAMO 6

HOTEL OPLENAC – ROMANTIČNI ODMOR NA OPLENCU

HOTEL & SPA IDILA ZLATIBOR – VIKEND PONUDA JUN + SPA

HOTEL SLATINA VRNJAČKA BANJA – MINI LETNJI ODMOR

HOTEL INDUSTRIAL KRAGUJEVAC – ROMANTIČNI PAKET

Go to Top