fbpx
O nama2022-02-22T16:31:44+00:00

vikendvaučer.rs

vikendvaučer.rs

Promotivni hotelski i prateći paketi za Vaš odmor na jednom mestu

Užurbani tempo života, obaveze, posao, stres, nedostatak slobodnog vremena su razlozi zbog čega čovek teži predahu i kvalitetnom odmoru, pa makar on bio i kratak.

Usled svakodnevnog užurbanog tempa i obaveza, savremen čovek vrlo često nema vremena niti inspiraciju da traga za idealnim hotelskim i drugim paketima za odmor, a na kojem bi čak mogao i da uštedi. Mislili smo na njih, sa ciljem da na jednom mestu objedinjujemo i ažuriramo promotivne hotelske pakete, aktuelne u datom trenutku.

Na ovaj način olakšavamo ljudima pretragu hotelskih i drugih promotivnih paketa za kratak predah od svakodnevnog stresa i obaveza.

Veoma često čovek nema vremena da ga provodi pored računara tragajući za hotelskim paketima koju su mu interesantni, a na kojima može i da uštedi. Olakšanje je jer će ovde na sajtu, na jednom mestu, moći da pregleda ažurirane promotivne pakete za smeštaj i odmor i prati najinteresantnije vesti iz turističkog sveta.

Nepotrebno je da trošite Vaše dragoceno vreme i da dugo pretražujute internet za hotelske akcije. Na vikendvaucer.rs pregled je jednostavan, objedinjen i dostupan svakome.

Olakšanje u pronalasku idealnog paketa za odmor, jeste i interaktivna mapa koja označava poziciju hotela i objekta za razonodu, odmor, destinaciju sa putokazom od Vaše tačke iz koje razgledate ovaj sadržaj.

POSLEDNJE VESTI

Budite u toku, pratite trendove i vesti iz turističke, hotelijerske industrije :

Konkurs za dodelu subvencija i transfera namenjenih projektima razvoja turizma u 2022. godini

Počinje Sajam turizma – šta nas sve očekuje “između planina i mora”

Novi termin za održavanje 43. Međunarodnog sajma turizma i 17. Međunarodnog sajma HoReCa opreme – 24 – 27. mart 2022.

Go to Top